Bölcsességek

Mivel a türelem és a tolerancia az akaraterőből és az állhatatosságból, valamint abból a képességből ered, mely nem engedi, hogy úrrá legyenek rajtunk az ártalmas helyzetek és körülmények, ezért a türelmet és a toleranciát nem szabad a gyengeség vagy meghátrálás jelének tekinteni. Tekintsük inkább kitartásunk és szilárdságunk bizonyítékának.
(Tenzin Gyatso, XIV. Dalai Láma)
PDF Nyomtatás E-mail

 

Szolgáltatások

 

 


 

 

Cégünk az alapszolgáltatásokon könyvelés, adótanácsadás és bérszámfejtés felül egyéb szolgáltatásokat is nyújt hogy az ügyfél gazdálkodási- szakmai háttere teljes körűen biztosított legyen.

 

Ennek érdekében működési területünket folyamatosan bővítve az alábbi szolgáltatások kínáljuk:


- monitoring (controlling):

az ügyfél működésével kapcsolatos kimutatások, elemzések készítése

- tervezés:

pénzügyi-, gazdasági-, erőforrás-, beruházás-, likviditástervezés

- pályázatok:

pályázati tanácsadás, pályázatok komplett elkészítése megvalósítás-támogatással

- vállalkozástervezés:

cégalapítás, átalakulás, megszűnés, stb. teljes körű tervezése és bonyolítása

- szolgáltatásközvetítés:

az ügyfélkörünkbe tartozó vállalkozások kölcsönösen előnyös együttműködésének támogatása

 

 


 

Szolgáltatásaink tökéletesítésére és minél szélesebb körű biztosítására folyamatos kapcsolatot tartunk fent egyéb könyvelő irodákkal, adótanácsadókkal, ügyvédi irodákkal, könyvvizsgálókkal. A speciális szakmai kérdésekben adott válaszainkat, megoldásainkat a Pénzügyminisztériumtól, valamint az adóhivataloktól kért állásfoglalásokkal támasztjuk alá.


Partnercégeinkkel együttműködve biztosított szolgáltatásaink:

- könyvvizsgálat

- jogi képviselet

 




 

A cég minden évben – ha a változások indokolják év közben is – írásos, összefoglaló tájékoztatást készít ügyfelei részére, az aktuális adózási-, számviteli-, pénzügyi változásokról.


Cégünk előadásokat is tart, melyek az ország több pontján kerültek megrendezésre (Budapest, Győr, Komárom). Az előadások témája - igény szerint - magában foglalja többek között a vállalkozások különböző formáinak bemutatását, az ezekben rejlő lehetőségeket, a vállalkozások működését nemzetközi környezetben, a számviteli-, adózási környezet bemutatását, a magánszemélyek adózási- és közteher fizetési kötelezettségeit, a gazdasági szereplők jogainak és kötelezettségeinek ismertetését, valamint az éppen aktuális, napi működést megnehezítő adminisztrációs és bürokratikus terhek megkönnyítését jelentő lehetőségek ismertetését.

 

Szép Magyarország...

mo_38.jpg

Ki olvas minket

Oldalainkat 1 vendég böngészi

Szavazások

Köszönet

...a freedigitalphotos.net oldal fotósainak a fenti kép néhány alkotóeleméért.

jscreationzs (% kockák)
Renjith Krishnan (25-75%)
Michal Marcol (post it)

Amire büszkék lehetünk